Produkter

Tekniskt – men framförallt praktiskt

Våra produkter och tjänster kommer att göra livet lite enklare för alla som väljer dem. Men som med all förändring så kan det kännas lite olustigt – något som vi har full förståelse för. För oss har det därför varit viktigt att utvecklingen av våra produkter har skett med användarvänlighet och inkludering i fokus och vi har därför under hela processen jobbat med återkoppling från befintliga användare för att utveckla och förbättra produkterna så att de ska bli smidigare, enklare och bättre – för alla. Alla ska kunna använda våra produkter och tjänster, och känna sig trygga med förändringen och framtiden. Vi vill inte bara ge er förändring – vi vill ge er förbättring.

App eller knapp

Alla våra produkter går att styra och interagera med via vår app, som finns tillgänglig för webbläsare, iOS och Android. Då vårt mål är att alla ska vara inkluderade och kunna få en enklare vardag med våra produkter, har vi självklart lösningar för de som inte har tillgång till dator eller smartphone. Vill ni kunna öppna dörren när en bekant ringer på så kan ni göra det via vår app – eller så installerar vi en knapp hemma hos dig. Enkelt och smidigt – för alla.

Skräddarsytt

Våra produkter kan anpassas ända ner på individnivå. Behöver någon boende längre tid på sig in genom porten, eller måste informationsutskick göras till enstaka hushåll? Det löser vi enkelt med några klick.

Design och utveckling

Vårt helhetstänk och koncept går inte bara in i användarvänliga gränssnitt och produkter – vi utvecklar ständigt vår design. Ni kommer få det senaste och snyggaste inom design när vi installerar våra produkter hos er, och ni behöver inte måla om trapphuset för att det ska se bra ut. Anpassa istället skärmen efter ert trapphus, säsong eller högtid. Vi arbetar kontinuerligt med att bli bättre på allt vi gör, och samlar ständigt in återkoppling från våra användare. Tillsammans går vi mot en tryggare, enklare och smartare vardag.

Kontakta oss så ser vi tillsammans över hur vi kan hjälpa er att modernisera och digitalisera er fastighet!

Bokningssystem

För tvättstugor, konferensrum, parkering, stugor och mycket annat!

Informationssystem

Ett smidigt sätt att få ut information till de boende!

Passersystem

Det ska vara lätt att passera – för den som har tillträde.

Övervakningssystem

Ett smidigt sätt att övervaka temperaturen i varje lägenhet.

Porttelefoni

Fristående passersystem med telefon som administreras enkelt genom inloggning från vilken dator som helst.

Taggläsare

Ta total kontroll på vilka taggar som ger tillträde till vilken taggläsare.