Privatperson 2019-03-05T15:32:17+00:00
PRIVATPERSON

Wise House™ Technologies

Wise House produkter
Wise House erbjuder vi en unik lösning för hushållsnära fastighetstjänster och som använder bredbandsnätet som bärare av tjänsten. Wise House är med sin flexibilitet anpassningsbar för varje kunds behov avseende informationssystem, larm, övervakning, passagesystem, bokningssystem och mycket annat. Wise House är extremt användarvänlig, både för hushållet och för den som administrerar tjänsten. Tjänsten är webbaserad och fungerar på alla typer av enheter. Här kan du läsa mer om våra produkter och tjänster.

Wise House Bredband
Wise House kan också leverera bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/s i symmetrisk hastighet. Som fastighetsägare väljer ni själva om ni önskar individuella avtal eller fördelaktiga Gruppanslutningar

Wise House TV
Wise House inrymmer även TV-tjänster, med såväl analog som digital signal. Som fastighetsägare erbjuds ni fina villkor vid t.ex Gruppanslutning.

Kontakta din fastighetsägare för att se vilka möjligheter som finns för dig att ansluta dig till Wise House tjänster.

Anpassade lösningar

Vi har ett brett utbud av flexibla produkter för allt från informations- och bokningssystem till många typer av larm, kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Kontakta oss