Bostadsrätts- och Samfällighetsförening 2019-03-05T15:31:26+00:00
BOSTADSRÄTT- OCH SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Wise House™ Technologies

Wise House produkter
Wise House erbjuder en unik lösning av hushållsnära fastighetstjänster och använder bredbandsnätet som bärare av tjänsten. Med stor flexibilitet är Wise House anpassningsbart för varje kunds behov avseende, informationssystem, larm, övervakning, passagesystem och bokningssystem. Bland annat. Wise House är extremt användarvänlig, både för hushållet och för den som administrerar tjänsten. Tjänsten är webbaserad och fungerar på alla typer av enheter. Här kan du läsa mer om våra produkter och tjänster.

Wise House Bredband
Wise House kan också leverera bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/s i symmetrisk hastighet. Som fastighetsägare väljer ni själva om ni önskar individuella avtal eller fördelaktiga Gruppanslutningar

Wise House TV
Wise House inrymmer även TV-tjänster, med såväl analog som digital signal. Som fastighetsägare erbjuds ni fina villkor vid t.ex Gruppanslutning.

Anpassade lösningar

Vi har ett brett utbud av flexibla produkter för allt från informations- och bokningssystem till många typer av larm, kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Kontakta oss